valtraining  certificaat

 

 

valtrainingcertificaat2

 Paniek ontstaat door angst en angst ontstaat door gebrek aan juiste kennis en vaardigheden.

Door een val- training te volgen kan je de nodige kennis en vaardigheden opdoen. Je wordt bewust wat er werkelijk gebeurd als je komt te vallen en hoe dit tot een positieve resultaat te brengen, Want vallen zal . je moet alleen leren hoe je deze val op een zodanig manier kan doen dat je zo min mogelijk blessure of letsel aan overhoud.

Als je de kennis niet hebt  hoe je veilig (met minimaal letsel) kunt vallen, dan zal je altijd angst hebben als je dreigt te vallen van een paard, motor, fiets, skate etc, en onnodige zware letsel oplopen.

Wij brengen je de nodigde kennis en vaardigheden bij ( hoe je ervoor kunt zorgen dat je ontspannen kan zitten op een paard)  en hoe je moet komen te vallen, door toepassing van praktische biomechanisch proces van het menselijk lichaam, tijdens een valtraining van Kurodaiya ,  en hoe je ervoor kunt zorgen dat u te allen tijde geen of minimaal letsel aan overhoudt.

Tijdens deze valtraining van Kurodaiya leer je ook om je angsten te overwinnen

Het is geen training in Judo of Aikido rollen en vallen, maar  gericht op de praktijk van  het paardrijden of motor rijden etc. en de anatomie van het lichaam. Je leert om de juiste houding aan te nemen als je komt te vallen om zoveel mogelijk letsel te voorkomen tijdens het vallen in echte situaties.