Indien Kurodaiya jou interessant lijkt kan je meedoen met wedstrijden.

De filosofie en de technieken van Kurodaiya  zijn  zeer goede aanvulling voor iedere vechter in welke stijl dan ook. Van semi contact tot en met MMA. Binnen het Kurodaiya systeem trainen we zonder gebruik te maken van blocks met de benen of armen.. Dit om onnodige blessures te voorkomen, zowel tijdens de training als tijdens de voorbereiding van een gevecht, maar zeker ook tijdens een gevecht.

Alle trainingen vinden plaats volgens de filosofie van Kurodaiya. De juiste spieren gebruiken voor de juiste bewegingen. Hiedoor ben je in staat om met minimaal gebruik maken van je kracht, beweging en contact , maximaal resultaat te halen.
Met onze kennis en technieken kunnen wij jou daarvoor trainen en je zult zien dat Kurodaiya ook zeer effectief zal blijken tijdens deze wedstrijden.

Ervaren en minder ervaren vechtsportes kunnen een aanvullende TACTISCHE training krijgen in de volgende categorieën, om hun wedstrijd en sparring skills op een hoger niveau te brengen. Beoefenaars van Kurodaiya kunnen in onderstaande wedstrijdvormen meedoen:

Randori/Selfdefense,
Semi contact,
Light contact continuous fight (2 minuten),
Full contact,
Close combat,
Grappling/submission, MMA, Worstelen, Judo
Kick Boksen  en Boksen zonder blocks !

 

Wij passen ons aan, aan de regels en voorwaarden van de desbetreffende wedstrijdsoort.