Advanced tactical training voor MMA  vechters en Grapplers.

Bij MMA trainingen en wedstrijden wordt er nog heel eg veel gebruik gemaakt van heel veel onnodige kracht en inspanning, waardoor soms het doel voorbij gegaan wordt. MMA vechters moeten verschillende stijlen/ disciplines beoefenen om goed te kunnen presteren. MMA staat voor Mixed Martial Art. Maar MMA is gewoon wat een normaal mens zou doen als ze in een gevecht zouden belanden. Ze zullen stoten en trappen en vasthouden en naar de grond gaan door balans verstoring.

Het steeds overschakelen van principes en filosofie kan veel tijd in beslag nemen en leiden tot lange trainingen om het zich eigen te maken. Kurodaiya is een compleet systeem, dat een zelfde principe en filosofie hanteert om te kunnen trappen, stoten, vasthouden en op de grond door vechten. Kurodaiya is in een zeer korte tijd te leren en te gebruiken in een gevecht.

Kurodaiya maakt gebruik van nieuwe innovatieve inzichten. Door de juiste spier voor de juiste beweging te gebruiken ben je in staat om door minimaal contact te maken, minimaal te bewegen en minimaal kracht te gebruiken,  veel meer te presteren tijdens een MMA wedstrijd. Je zal een gevecht langer kunnen volhouden.

Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Schinkelsebaan 1

2908 LE Capelle aan den IJssel

+31 (6) 55801701