Advanced training. Ervaren is geloven. 

Mr Perfect 4-voudig K1 kampioen ERNESTO HOOST heeft al kennis gemaakt met Kurodaiya Kickboksen en als zeer positief ervaren.

Van beginners tot ervaren of professionele kickboksers (op alle niveau’s) die hun prestaties en resultaten aanmerkelijk willen verbeteren  zonder gebruik te maken van de traditionele blocks, maar gebruik maken van innovatieve verdediging, counter technieken en tactics.

Deze advanced kickboks training is ook als cursus te volgen, en richt zich vooral op tactisch overwicht door gebruik te  maken van biomechanische principes. Hierdoor wordt je meer bewust van je bewegingen en de bewegingen van de tegenstander.

De voordelen die je hierdoor kan behalen zijn:

* aanzienlijk minder blessures
* betere verdediging en counters (zonder pijn)
* effectievere stoten en trappen
* snellere knock-outs
* betere balans
* snellere reflexen
* een meer ontspannen fysiek en mentaal gesteldheid
* minder agressie en geweld
* meer controle  over de bewegingen van de tegenstander
* diepere inzicht
* betere uithoudingsvermogen door minimale inspanning

Bij reguliere boksen, zowel tijdens de training als tijdens wedstrijden, wordt vaak te veel onnodige kracht en impact gebruikt waardoor de polsen, schouders en andere gewrichten blessure gevoelig worden. Blessure leidt tot vermindering van prestaties en eventueel zelfs tot levenslange ongemakken.

Deze innovatieve manier van kickboksen kan zonder problemen als aanvulling op reguliere training gevolgd worden, maar ook als cursus te volgen, en richt zich vooral op tactisch overwicht door gebruik te maken van het biomechanisch proces binnen de Kurodaiya principes. Hierdoor wordt je meer bewust van je bewegingen en de bewegingen van de tegenstander.

Advanced tactical training voor MMA vechters en Grapplers.

Bij MMA trainingen en wedstrijden wordt er nog heel erg veel gebruik gemaakt van onnodige kracht en inspanning, waardoor soms het doel voorbij gegaan wordt. MMA vechters moeten verschillende stijlen/ disciplines beoefenen om goed te kunnen presteren. MMA staat voor Mixed Martial Art. Maar MMA is gewoon wat een normaal mens zou doen als ze in een gevecht zouden belanden. Ze zullen stoten en trappen en vasthouden en naar de grond gaan door balansverstoring.

Het steeds overschakelen van principes en filosofie kan veel tijd in beslag nemen en leiden tot lange trainingen om het zich eigen te maken. Kurodaiya is een compleet systeem, dat een zelfde principe en filosofie hanteert om te kunnen trappen, stoten, vasthouden en op de grond doorvechten. Kurodaiya is in een zeer korte tijd te leren en te gebruiken in een gevecht.

Kurodaiya maakt gebruik van nieuwe innovatieve inzichten. Door de juiste spier voor de juiste beweging te gebruiken ben je in staat om door minimaal contact te maken, minimaal te bewegen en minimaal kracht te gebruiken, veel meer te presteren tijdens een MMA wedstrijd. Je zal een gevecht langer kunnen volhouden.

Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Schinkelsebaan 1

2908 LE Capelle aan den IJssel

+31 (6) 55801701