Naast de andere activiteiten die je bij KTEC kunt vinden, kun je bij ons ook terecht voor weerbaarheidstraining voor Kinderen.

Kom gezellig sporten bij KTEC (Kurodaiya Training Education & Coaching)

Voor Kinderen hebben  hebben wij geen wachtlijst!

Naast de grote lichamelijke voordelen die deze training biedt, leer je dus ook respect en discipline, maak je nieuwe vrienden en is het goed voor je sociale vorming.

Kurodaiya is dus een zeer geschikte en opvoedkundige sport voor de jeugd. Je leert veilig vallen, rollen, en tegelijk jezelf te verdedigen ook!

Kurodaiya heeft een eigen dojo waar je vrienden of ouders gezellig kunnen wachten en meekijken als ze dat willen terwijl jij door middel van leuke spelletjes, gezonde beweging en verantwoorde oefeningen spelenderwijs Judo leert.

In de dojo zijn alle veiligheidsvoorzieningen en de leraren zijn getraind in EHBO en gecertificeerd als BUDO leraar.

Kurodaiya is lid van de KIF Bond, en alle leden zijn verzekerd tegen ongelukken. Uiteraard nemen de leraren te allen tijde alle maatregelen in acht om grote of kleine ongelukken te voorkomen, en ze gebeuren dan ook eigenlijk nooit.

Judo is een zeer veilige sport, en naast het gebruik van valmatten wordt er altijd met beleid en beheersing geoefend. De leraar zorgt dat iedereen zich aan de regels houdt en elkaar met respect behandeld.

Door de Judo training bouw je je sociale en lichamelijke intelligentie. Je leert je lichaam en emoties goed te beheersen, een zeer goede balans op te bouwen, en lichamelijke communicatie te ontwikkelen.

Je valbreek technieken en rol technieken zorgen ervoor dat je veiliger valt, als je valt, niet alleen in de dojo maar ook op straat. Worpen en grondgevecht zorgen ervoor dat je jezelf leert verdedigen tegen pesten en agressie. Door regelmatig jezelf spelenderwijs te meten met andere leerlingen, leer je je capaciteiten kennen en ontwikkelen, en vorm je je karakter. Hierdoor krijg je vanzelf een gezond zelfvertrouwen.

Een proefles is gratis.

Schinkelsebaan 1

2908 LE Capelle aan den IJssel

+31 (6) 55801701