Meld je aan voor de cursus Zelfverdediging voor Vrouwen

Wij hebben unieke tactieken en technieken ontwikkeld waarin mentale en fysieke aspecten in elkaar verweven zijn. Een goede houding  (in balans blijven) geeft zelfvertrouwen, maakt je sterk en leert je grenzen stellen. Dit maakt je niet alleen mentaal en fysiek weerbaarder, zekerder en sterker,  maar ook het vertrouwen in jezelf wordt vergroot! Wij leren geen schijnveiligheid.

Door de innovatieve simpele en zeer praktische Kurodaiya technieken leer je om met minimaal gebruik van je kracht, contact en beweging, doelgericht maximaal resultaat te bereiken. Hierdoor kunnen ook vrouwen zich optimaal verdedigen, zelfs tegen meerdere grotere en sterkere mannen als dat nodig is. Het programma is realistisch en gericht op de meest voorkomende gevallen van geweld tegen vrouwen  (geslagen worden, geschopt worden, vastgepakt en meegesleurd worden, opgetild worden etc.) Het verdedigen tegen wapens komt uitvoerig aan bod.

Uiteraard kan er op verzoek een specifieke situatie getraind worden.

Bewust maken en zelfvertrouwen vergroten staan bij ons hoog in het vaandel. Een training in dit programma wordt gegeven uitsluitend door gediplomeerde docenten met gedegen kennis over het omgaan met geweld tegen vrouwen.

Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Schinkelsebaan 1

2908 LE Capelle aan den IJssel

+31 (6) 55801701