KTEC verzorgt  activiteiten en projecten voor BSO, Basisscholen en middelbare scholen. Van een  anti pestprogramma voor de basisscholen tot een conflicthanteringsprogramma voor de leerlingen en leraren van middelbare scholen.

Voor de basisscholen ( groep 8 leerlingen) hebben wij een speciaal programma waar mee we ze voorbereiden op de overgang van de basis school naar het  verre onbekende middelbare school, waar alles anders aan toe gaat dan wat ze tot nu toe gewend zijn. (van Basis naar Veilig). Voorkomen slachtoffer te worden van pesterijen, intimidatie en geweld zowel op school als onderweg, op de fiets of in het Openbaar vervoer.

Voor de BSO activiteiten maken wij een programma naar wens. van Judo training om meer zelfvertrouwen te krijgen tot Kinder-Yoga voor drukke kinderen. Wij hebben een eigen locatie waar wij eventueel de kinderen kunnen opvangen.

Voor de middelbare scholieren hebben wij het programma Respectvolle Conflicthantering (Respectvolle Confrontatie), waarin wij ze bewust maken van discipline, waarde en normen, identiteit, rolpatronen en respect. Ze leren om een conflict te te herkennen, te voorkomen,  en  non agressief, de-escalerend en 100% proportioneel op te treden.

Neem contact op voor meer informatie.

Contact

Schinkelsebaan 1

2908 LE Capelle aan den IJssel

+31 (6) 55801701